fbpx Skip to main content

Het runnen van een organisatie is hectisch en er blijft vaak weinig tijd over voor de ontwikkeling van je medewerkers en het benutten van subsidiemogelijkheden. Dit is waar BeWolved in beeld komt. Als coaching- en trainings/loopbaancentrum ondersteunen wij je niet alleen met hoogwaardige opleidingen en trainingen, maar ook met het aanvragen en uitzoeken van subsidies en terugbetalingsmogelijkheden.

Waarom zijn subsidies belangrijk?

Subsidies kunnen een aanzienlijke financiële verlichting bieden voor bedrijven die investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Ze maken het mogelijk om kosten te verlagen terwijl je profiteert van opleidingen die bijdragen aan de competitiviteit en innovatiekracht van je onderneming. Helaas is de wereld van subsidies relatief complex en voortdurend in beweging. Dat maakt het voor organisaties moeilijk om bij te blijven met de laatste wijzigingen en mogelijkheden.

De uitdaging van regelgeving

Als ondernemer ben je waarschijnlijk bekend met de vele uitdagingen rondom het bijhouden van regelgeving. De voorwaarden voor subsidies veranderen vaak en het niet naleven van de juiste procedures kan minstens resulteren in gemiste kansen, of potentieel zelfs tot financiële boetes. Denk hierbij aan de recente arbeidsdeal of wat een sectorfonds voor het huidige jaar voor jouw onderneming kan betekenen. Organisaties zien vaak door de bomen het “subsidiebos” niet meer.

Jouw partner in subsidiebeheer

Bij BeWolved begrijpen we dat je als bedrijf het liefst focust op je core business. Daarom nemen wij de taak op ons om je te ondersteunen bij het aanvragen van subsidies en het optimaliseren van terugbetalingsmogelijkheden. Ons team van experts heeft uitgebreide kennis van de regelgeving en is gepassioneerd om je organisaties te helpen groeien en ontwikkelen zonder dat je geld op tafel laat liggen.

Dit doen wij voor jou:

  • Wij analyseren je huidige situatie en identificeren welke subsidies en financieringsmogelijkheden het beste bij je bedrijf passen.
  • We begeleiden je door het gehele aanvraagproces, van het verzamelen van de benodigde documenten tot het indienen van de aanvragen.
  • We houden je op de hoogte van alle relevante wijzigingen in de regelgeving zodat je altijd up to date blijft.
  • Onze experts zorgen ervoor dat alle administratieve taken rondom subsidies en terugbetalingen correct worden afgehandeld.
  • We ontwikkelen en beheren als het ware je “L&D-afdeling”, zodat je werknemers de beste opleidingen krijgen en je bedrijf optimaal profiteert van subsidies.

Samen bouwen aan groei

Laat je organisatie niet gehinderd worden door de complexiteit van subsidieregelingen. BeWolved staat klaar om je te ondersteunen met expertise en passie. Wij zorgen ervoor dat je rechten tot terugbetalingen niet worden gemist en dat jouw medewerkers de trainingen en opleidingen krijgen die ze verdienen. Samen zetten we groei en ontwikkeling centraal, zonder dat je de focus op je core business verliest.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe BeWolved jouw organisatie kan helpen bij het optimaliseren van subsidiekansen en het ontwikkelen van je medewerkers. Samen bouwen we aan een sterke toekomst.