fbpx Skip to main content

Subsidies

Hoe kan ik het maximale uit subsidies halen?

Bij BeWolved begrijpen we dat het runnen van een organisatie hectisch is, waardoor er weinig tijd overblijft voor de ontwikkeling van medewerkers en het benutten van subsidies. Laat subsidieregelingen je niet vertragen. BeWolved zorgt ervoor dat je medewerkers de trainingen krijgen die ze verdienen.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende subsidies waarvan je gebruik kan maken.

Werkbaarheidscheques

60% van jouw welzijnstraject terugbetaald tot maximaal €9.000.

KMO-portefeuille

Een kleine onderneming ontvangt 30% ondersteuning, terwijl een middelgrote onderneming 20% krijgt, van het maximale steunbedrag van €7.500 per jaar.

Opleidingssubsidies mtech+

Een loopbaanrekening van €1000 per werknemer en maximaal €10.000 per jaar per hefboom waarvan 60% door M-Tech wordt terugbetaald, met een maximum van €10.000 per hefboom.

Terugbetaling Bouw Constructiv

Bedrijven bij Bouw Constructiv ontvangen €25 per persoon per uur voor opleiding en kunnen een jaarlijkse premie van €1000 krijgen voor het mentoren van jonge werknemers (-27 jaar).

Opleidingspremies Cevora

Een kleine onderneming kan maximaal €5.000 per jaar aan opleidingspremies ontvangen, met vergoedingen tot €90 per dag voor werknemers van 45 jaar of ouder, €45 per dag voor jongere werknemers, en een terugbetaling van €200 voor online leerplatformen.

Terugbetaling via Opleidingsfonds Dienstencheques

De Vlaamse overheid betaalt erkende opleidingen voor dienstenchequewerknemers terug, met een jaarlijks budget €250 tot €1.000 voor nieuwe erkende ondernemingen en terugbetalingen tot €930.

Wil je meer informatie?
Aarzel niet om contact op te nemen!