Over ons

Bewolved by our family!

Onze wolfpack bestaat uit zeer diverse persoonlijkheden, met sterktes en valkuilen, die in complementariteit een uitermate sterk en professioneel aanbod bieden.

Ge​dreven door dezelfde waarden en doelen, gemotiveerd ondernemingen en individuen te begeleiden in een groeipad naar persoonlijke ontwikkeling, inzetten op sterktes, geconnecteerd samenwerken en hoger rendement bereiken.

We versterken elkaar, hebben respect voor diversiteit, staan open voor verandering en we nemen geen genoegen met half werk. Wij maken het verschil. Zijn betrokken. Elke dag. En bovenal hebben we plezier in ons werk.

BeWolved kan ook voor jou en je onderneming het verschil maken!

Ontmoet onze roedel

Bie BeWolved - Partner, trainer, coach
Partner

Bie Mergaert

Bie is de belichaming van enthousiasme en daadkracht.

Bie is de belichaming van enthousiasme en daadkracht.
Na een jarenlange ervaring in sales en HR zet ze zich nu voluit in op coaching en training om mensen de beste versie van zichzelf te laten zijn.
Bie weet als geen ander de balans te bewaren tussen menselijke aandacht en zakelijke instincten. Wie Bie zegt, zegt warmte.
Karen BeWolved - Partner, trainer, coach
Partner

Karen d'Hooghe

Karen haar levensmissie is de energie van leiders en medewerkers succesvol inzetten in leven en werk.

Karen haar levensmissie is de energie van leiders en medewerkers succesvol inzetten in leven en werk. Na jarenlange ervaring in de zorgsector en HR is ze vandaag aan de slag als coach en trainer. Met haar rustige en verbindende aanpak weet ze moeiteloos mensen te begeleiden op hun groeipad.
Trainer & Coach

Francy Beyers

Francy is coach in hart en nieren die de verbinding tussen medewerker en organisatie versterkt.

Francy is coach in hart en nieren. Ze is een multi inzetbare ‘OP’leider die de verbinding tussen medewerker en organisatie versterkt.
Ze zorgt ervoor dat teams en hun leidinggevende in optimale omstandigheden worden getraind en haalt het beste in hen naar boven.

Investeer in werkbaar werk en het welzijn van jouw medewerkers
en ontvang tot €10.000 subsidie door middel van de werkbaarheidscheques.

Onze wolfpack staat klaar voor jou, of je bedrijf.

Schrijf je in op de BeWolved Gazet

Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte van het laatste BeWolved team.