fbpx Skip to main content

Als zaakvoerder of leidinggevende is het niet altijd evident om je team te motiveren, in te spelen op de diversiteit tussen de verschillende generaties en je medewerkers betrokken te houden.

Daar zetten we tijdens een traject voor jouw organisatie dan ook 100% op in. We vertrekken steeds bij het individu, want ieders individuele waarden, normen, doelen en karakter dragen bij tot de collectieve cultuur. Vanuit dit vertrekpunt werken we een traject op maat uit om op niveau van teams, leiderschap en de hele organisatie een optimale werking na te streven.

Zowel jij als zaakvoerder/leider als jouw teamleden worden begeleid door een coach of trainer met jarenlange ervaring en opleidingen op verschillende managementniveaus binnen de coachings- en bedrijfswereld.

Dit traject kan in aanmerking komen voor subsidies.
Contacteer ons gerust voor meer info!

Doelstelling

In dit traject gaan we samen op weg en zorgen we ervoor dat je de nodige tools, werkvormen en oefeningen krijgt waardoor je als onderneming betere resultaten, zowel individueel als op professioneel vlak, bereikt.
We zetten in op communicatie, teamwerking, leiderschap, te behalen doelstellingen en een concreet strategisch plan om deze te bereiken.

Inhoud

Om op maat van uw onderneming te werken kan een enorm divers aantal onderwerpen aan bod komen. We starten daarom met twee kickoff workshops, waarin we eerst “temperatuur opmeten” en vervolgens jullie gemeenschappelijke doelstelling opzoeken.

Op basis van deze start krijgt jullie traject een gepersonaliseerde invulling van workshops en individuele sessies. Dat kan bijvoorbeeld ingezoomd worden op het Individu en team, met sessies rond Teamdynamieken als inviduele talenten, of verschillende generaties op de werkvloer, of op Versterkende Communicatie, Persoonstypes, Vitaliteit & veerkracht, Stress & Burnout, …

Maar evenzeer besteden we aandacht aan relevante onderwerpen voor zaakvoerders of leidinggevenden. Bijvoorbeeld in sessies rond Leiderschapstijlen, Communicatie, Conflicthantering en bemiddeling, Time Management, en zo veel meer.

Methode

Deze opleiding wordt gegeven door ons ervaren team van trainers.

Tijdens de opleidingsdagen geven we je een solide fundament aan zowel theoretische kennis als praktische toepassingen.
Je krijgt bij aanvang een didactische bundel met de inhoud van de volledige opleiding, alsook meerdere werkvormen en oefeningen.

We voorzien voldoende tijd voor inoefening en verdieping, zodat je telkens actief aan de slag kan gaan.

Uiteraard staan de trainers van BeWolved graag voor je klaar als je nog bijkomende vragen of info hebt rond specifieke thema’s.

BeWolved

gelooft in het potentieel van elk individu, om zich optimaal te ontplooien en dit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak zodat elkeen zijn waarden en talenten ten volle kan inzetten.

Naast een coaching- en trainingscentrum, is BeWolved ook een erkend loopbaancentrum.

Ons team van betrokken coaches staat klaar om in openheid en vertrouwen onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties en om hun doelen te bereiken, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Wat zeggen onze klanten?

BeWolved liet ons door wat dieper te graven... in onszelf en de werking van het kantoor, ontdekken dat een doordachte externe coaching, op maat, leidt tot een veel beter resultaat!

Marc de KimpeZaakvoerder Kantoor MDK

Dikke merci aan het BeWolved team voor het faciliteren van betere communicatie in het bedrijf. Dit laat de medewerkers toe beter samen te werken en is bijgevolg ten voordele van het hele bedrijf.

Maxime MinneZaakvoerder Trapmann Mobility

Competent en super aanspreekbaar team! BeWolved heeft ons als startup enorm geholpen om met het hele team dezelfde groeiambities waar te maken.

Robin DenisZaakvoerder van We, Creatives