fbpx Skip to main content

Sterke mensen maken sterke ondernemingen

Als zaakvoerder of leidinggevende is het niet altijd evident om je team te motiveren, in te spelen op de diversiteit tussen de verschillende generaties en je medewerkers betrokken te houden.
Daar zetten we tijdens een traject voor jouw organisatie dan ook 100% op in. We vertrekken steeds bij het individu, want ieders individuele waarden, normen, doelen en karakter dragen bij tot de collectieve cultuur. Vanuit dit vertrekpunt werken we een traject op maat uit, of identificeren we enkele thema’s of onderwerpen die de werking van uw team of organisatie kunnen bevorderen.
Contact

Traject op maat

Traject per thema

Op maat van jouw onderneming

In een traject op maat dompelen we onszelf onder in jouw organisatie/team om jullie noden volledig in kaart te brengen. Op basis daarvan, en van jouw input als zaakvoerder of teamleider, wordt invulling gegeven aan de inhoud van jullie traject.

We zorgen er altijd voor dat jij en je team de nodige tools, werkvormen en oefeningen krijgen, waardoor je als onderneming betere resultaten, zowel individueel als op professioneel vlak, bereikt.

Themagebonden trajecten

Wil je graag met ons verder aan de slag na een traject op maat? Of wil je juist liever eens proeven van de BeWolved aanpak voor jouw organisatie? Dan kan je ook rekenen op onze ondersteuning rond een specifiek bepaald thema.

We werkten reeds meerdere thema’s en onderwerpen uit, zowel voor organisaties, teams, managers als zaakvoerders.

Theorie, toepassing en ondersteuning

Het BeWolved team bestaat uit ervaren trainers en experts uit verschillende takken van het bedrijfsleven. Je krijgt een didactische bundel met de volledige inhoud van de opleiding, inclusief werkvormen en oefeningen.

We bieden theoretische kennis en praktische toepassingen, met ruimte voor oefening en verdieping. Onze trainers zijn beschikbaar voor eventuele vragen of extra ondersteuning.

Wat zeggen onze klanten?

Dikke merci aan het BeWolved team voor het faciliteren van betere communicatie in het bedrijf. Dit laat de medewerkers toe beter samen te werken en is bijgevolg ten voordele van het hele bedrijf.

Maxime MinneZaakvoerder Trapmann Mobility

BeWolved liet ons door wat dieper te graven... in onszelf en de werking van het kantoor, ontdekken dat een doordachte externe coaching, op maat, leidt tot een veel beter resultaat!

Marc de KimpeZaakvoerder Kantoor MDK