fbpx Skip to main content

Waarom een opleiding tot coach volgen bij BeWolved?

Onze opleidingen zijn meer dan alleen het aanleren van vaardigheden; ze zijn een thuisbasis voor iedereen die zoekt naar een carrière met diepgang en betekenis. Ook in een opleiding tot coach voel je onze persoonlijke aanpak en de waardering voor het menselijke aspect in ons werk. Bij ons ben je geen nummer als coach, maar een waardevolle collega. Onze focus ligt op groei, zowel persoonlijk als professioneel, met de ondersteuning van twee ambitieuze dames in Bie en Karen.

Wie geeft de opleiding?

De opleidingen bij BeWolved worden verzorgd door een team van gepassioneerde professionals, waaronder onze oprichters, Karen en Bie. Elke coach bij BeWolved wordt geselecteerd op basis van hun vermogen om echt verbinding te maken met mensen en het menselijke aspect in hun coaching voorop te stellen. Zo word je niet alleen een expert in jouw vakgebied, maar neem je ook de kernwaarden van BeWolved mee: menselijkheid, gecombineerd met meetbaar resultaat. Bij BeWolved kies je voor een opleiding waar je leert van de besten, in een omgeving die inspireert tot het realiseren van zowel individuele als collectieve prestaties.

Wat zeggen jouw voorgangers?

Bie en Karen, de opleiders, zijn echte mensen met de prachtige missie om de mens centraal te stellen in de ondernemers- en bedrijfswereld. Ook al zijn we allemaal zelfstandigen, het voelde als thuiskomen in een team

Evelien RosierLoopbaancoach

Vanaf het allereerste moment voelde ik een persoonlijke klik en merkte ik dat Bewolved geen standaard werkplek is.

Eric AppelmansLoopbaan- en businesscoach

Bij Bewolved wordt er duidelijk gescreend op het vermogen van toekomstige coaches om het menselijke aspect te begrijpen en te waarderen. Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar helaas is dat niet altijd het geval.

Yardena DepuisLoopbaancoach