fbpx Skip to main content
∞ Heb je al eens gehoord over een “Wolven roedel”/”the wolfpack”?

∞ Wist je dat hier veel wijsheid uit te halen valt?

∞ Nieuwsgierig naar hoe BeWolved voor jou en je onderneming het verschil kan maken?

Als je de werking van de wolven roedel kent, wordt het idee dat alleen mensen in staat zijn om in een sociale mechanisme te kunnen leven van tafel geveegd. De wolf is lid van een familie, deze vormt een eenheid, waar iedereen een eigen rol krijgt om de groep te beschermen.

Natuurlijk zijn er in deze familie ook conflicten en wreedheden. Maar voor de wolven is een leven zonder roedel gedoemd om te mislukken. De jacht is een groot onderdeel van het bestaan en kan alleen in een groep worden uitgevoerd. De roedel geeft betekenis en een reden van bestaan voor elke wolf. Net als een familie, is een roedel een sociale eenheid.

In een roedel wolven functioneert elke wolf op zijn authentieke plaats. Niemand wordt achtergelaten. Alles gebeurt samen, in verbinding en met respect voor elkeen. Elk in eigen kwaliteiten en talent en elk op zijn eigen tempo. Er is verbinding en natuurlijk leiderschap. Zo ontstaat er rust en flow waardoor de roedel optimaal functioneert.

BeWolved is ontstaan vanuit individuele “wolven” die in een natuurlijke flow samenvloeiden tot een roedel.

Het werd het verlengde van iets krachtigs.

3 maal 1 is 4.

Ook onze wolfpack bestaat uit zeer diverse persoonlijkheden, met onze sterktes en onze valkuilen, die in complementariteit een uitermate sterk en professioneel aanbod bieden.

Gedreven door dezelfde waarden en doelen, gemotiveerd ondernemingen en individuen te begeleiden in een groeipad naar persoonlijke ontwikkeling, inzetten op sterktes, geconnecteerd samenwerken en hoger rendement bereiken.

We versterken elkaar, hebben respect voor diversiteit,

staan open voor verandering en we nemen geen genoegen met half werk. Wij maken het verschil. Zijn betrokken. Elke dag. En bovenal hebben we plezier in ons werk.

Leave a Reply