fbpx Skip to main content

Individuele trajecten

Je volle potentieel benutten, talenten versterken en valkuilen navigeren. Wat kan jij bereiken met een traject bij BeWolved?

In ons leven hebben we verschillende rollen. Dat kan redelijk wat druk met zich meebrengen: we moeten omgaan met verwachtingen van anderen, of van onszelf. We willen ons allemaal ten volle kunnen inzetten, en onze capaciteiten maximaliseren.

Tijdens een individueel traject bij BeWolved krijg je tools, handvaten en inzichten die jou helpen om in jouw kracht te staan. Alle informatie die we met je delen is gebaseerd op jarenlange ervaring en opleidingen binnen de coachings- en bedrijfswereld.

Loopbaancoaching

Onze professionele loopbaancoaches begeleiden je bij het vinden van jouw nieuwe visie op zelfevolutie en helpen je dit om te zetten in een concreet plan om je doelen waar te maken. Coaching maakt verandering mogelijk, zelfs als je twijfelt.

Als erkend loopbaancentrum biedt BeWolved loopbaancoaching aan via loopbaancheques. Bekijk de website van ons loopbaancentrum voor meer informatie.

Stress & Burnout

Laat stress en burnout niet langer je leven beheersen. Met deskundige stress- en burnoutbegeleiding krijg je de tools om veerkracht en balans (terug) te vinden.

Samen werken we aan herstel én preventie, zodat je weer vol energie en gemotiveerd kunt zijn in zowel je werk als je persoonlijke leven.

Life coaching

Ervaar meer voldoening en geluk in alle aspecten van je leven door in jouw kracht te staan. Leer je doelen helder te stellen en obstakels te overwinnen. Onze coaches helpen je bij het creëren van een positieve mindset en het nemen van effectieve acties om je leven in de gewenste richting te sturen.

Wat zeggen onze klanten?

Door hier in gesprek te gaan met jou, krijg ik rust en orde in mijn chaos. Op één of andere manier weet je telkens mij terug richting te bieden en me op mijn pad te brengen. Ik voel me steeds krachtiger en vertrouwder als ik hier buiten ga.

KimCoachee

Dikke merci aan het BeWolved team voor het faciliteren van betere communicatie in het bedrijf. Dit laat de medewerkers toe beter samen te werken en is bijgevolg ten voordele van het hele bedrijf.

Maxime MinneZaakvoerder Trapmann Mobility